fbpx

Oportunitate de Franciză Punctul IT

Cursuri de programare pentru copii și tineri (8-16 ani)

Dorim să 
creștem împreună

Căutăm persoane capabile care se pot alătura echipei Punctul IT cu scopul de a se dezvolta ca indivizi, dar și ca business-uri creative și înfloritoare. Iubim situațiile „win-win” și considerăm că de acest principiu ar trebui să fie caracterizată orice relație de business.

află mai multe

Ce oferim noi? 

Tot ceea ce vedeți pe această pagină este un rezumat foarte scurt al unei discuții pe care o puteți avea cu Robert Brezoaie, fondatorul Cluburilor de programare Punctul IT, dacă vă potriviți criteriilor de selectare a partenerilor. 

PLAN DE AFACERI

Planul nostru de afaceri este bine dezvoltat, testat și actualizat și a adus rezultate semnificative din 2016 pentru toate locațiile în care a fost implementat, iar de curând a trecut și de o pandemie.

RESURSE EDUCAȚIONALE

Resursele noastre educaționale cuprind o gamă vastă de module și tehnologii pentru copii și profesori deopotrivă. Toate aceste resurse sunt aranjate într-o platformă online ideală pentru noi.

TRAINING

Fiecare persoană care dorește să facă parte din comunitatea de educatori Punctul IT, fie că este profesor sau manager de franciză, trece printr-un proces riguros de training. Calitatea este esențială. 

CONSULTANȚĂ

Lumea antreprenoriatului este una interesantă, însă nu vine fără provocări reale care uneori pot fi descurajatoare. Oferim susținerea de care știm că fiecare antreprenor are nevoie. 

OPORTUNITĂȚI DE BUSINESS

De foarte multe ori apar parteneriate adresate comunității Punctul IT, nu doar unui club particular. Cu noi ai șansa să iei legătura cu parteneri pe care îi ajutăm să ne dezvoltăm împreună.

PROMOVARE

Punctul IT este pe radarul multor școli de stat, școli private și chiar al concurenței noastre pe piață și pe lângă asta prezența noastră online chiar lasă un impact. 

Află dacă ești persoana potrivită pentru a deține o franciză Punctul IT

Formularul următor conține câteva întrebări care te vor ghida în procesul de aplicare pentru o discuție cu fondatorul cluburilor de programare Punctul IT. După completarea formularului vei afla dacă te potrivești cu profilul pe care noi îl dorim pentru potențialii colaboratori. 

ÎNCEPE ACUM

Ai întrebări?

Sau dorești să ai o discuție în vederea deschiderii unei francize în locația ta?
Contactează-ne!

Robert Brezoaie

Tel:
Social Media: