fbpx

Program ONLINE perioada COVID-19

cursuri de programare pentru copii și tineri (8-16 ani)

Procedură

  1. După completarea opțiunii de zi și oră (prin formularul de mai jos) veți primi un sms cu ziua și ora exactă la care ați fost repartizați în funcție de opțiunea dumneavoastră.
  2. Înainte de sesiunea de programare, și dumneavoastră și copilul (pe emailurile pe care le am eu) veți primi o invitație la o conferință online.
  3. Este indicat să se accepte invitația dând click pe butonul de acceptare a invitației din josul emailului.
  4. Emailul cu invitația conține ziua, ora și un LINK pe care copilul trebuie să dea click pentru a ajunge în conferință.
  5. Odată ajuns pe conferință trebuie să dea join și să se asigure că este auzit de toată lumea. (poate pentru prima încercare ar fi bine să vă asigurați că se descurcă, deoarece mai pot apărea mici erori).
  6. După conferință, fiecare părinte va primi un email cu un link cu sesiunea de programare filmată integral pentru a ne asigura de siguranța copiilor dumneavoastră în mediul online.
  7. Dacă/Când sunt plăți de efectuat, vom face facturi cu datele dumneavoastră personale (sau de firmă) și plata se va face online către contul firmei indicat pe factură.

Recomandări și alte informații

  1. Asigurați-vă că fiecare copil își știe adresa și parola de gmail, dacă nu, mă puteți contacta și voi trimite un sms cu informația.
  2. Pe cât posibil este indicat ca fiecare copil să aibă căști pe parcursul conferinței pentru a elimina sunetele fiecărui laptop din discuția de grup.
  3. Am eliminat din sesiunea de programare pauza și timpul de pregătire al copilului cu haine, montare laptop etc. și am ajuns la concluzia că sesiunea de programare ONLINE trebuie să dureze aproximativ o oră și jumătate de lecție continuă, de aceea din formularul de selectare va reieși această informație din orele de curs prezentate.